Logo bijeli

Recenzije gostiju i nagrade turističkih portala

booking.com award

Recenzije gostiju i nagrade turističkih portala

S ponosom objavljujemo plakete za nagrade koje smo dobili od agencije booking.com

Dragi gosti,

s radošću želimo podijeliti s vama naše najnovije vijesti! Ponosno objavljujemo plakete za nagrade koje smo dobili od agencije booking.com, što nam puno znači. Želimo se zahvaliti svim našim gostima na ukazanom povjerenju prije dolaska, kao i na ocjenama nakon posjete. Vaše recenzije su neprocjenjiv dio našeg poslovanja, te nas motiviraju da i dalje ulažemo u udobnost našeg smještaja.

Ulaganje u poboljšanje ponude i kvalitete smještaja je za nas prioritet. U protekloj godini smo proveli niz poboljšanja kako bismo osigurali još ugodniji boravak za naše goste. Na našem parkiralištu smo postavili novu nadstrešnicu te terminal za punjenje električnih automobila. Također smo kompletno zamijenili prozore i ulazna vrata, ugradili električne rolete i komarnike na prozorima, što će dodatno poboljšati udobnost smještaja.

Ali to nije sve! Ove godine smo učinili još jedan značajan korak prema očuvanju okoliša i uštedi energije. Naša kuća je sada u potpunosti izolirana s 10 centimetara stiropora i novom termofasadom, što pridonosi smanjenju našeg utjecaja na okoliš i povećava energetsku učinkovitost našeg smještaja.

Unatoč tome što je sezona pred nama već gotovo popunjena, nadamo se da ćete pronaći slobodne termine i posjetiti nas. Veselimo se prilici da vas ugostimo i omogućimo vam nezaboravan boravak na predivnom otoku Krku.

Hvala vam na podršci i povjerenju koje ste nam ukazali. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, te ćemo se i dalje truditi opravdati visoke ocjene i pružiti vam izvanredno iskustvo boravka kod nas.

Srdačno, Vaš tim za smještaj na otoku Krku

PROVJERA DOSTUPNOSTI

Recenzije gostiju i nagrade
Booking.com Reward Winner
Booking.com Reward 2018
Booking.com Reward 2018
Booking.com Reward 2020
Booking.com Reward 2020
Booking.com Reward 2023
Booking.com Reward 2023
Booking.com Reward 2022
Booking.com Reward 2022

 

Najnovije objave

Nekretnine na otoku Krku - vaš novi idealan dom

Nekretnine na otoku Krku - vaš novi idealan dom

Nekretnine na otoku Krku  – pronađite vaš novi idealan dom Dobrodošli na otok Krk – dragulj Jadranskog mora i destinacija…
Branje šparoga na otoku Krku: moje osobno iskustvo

Branje šparoga na otoku Krku: moje osobno iskustvo

Branje šparoga na otoku Krku – doživite autentičnu mediteransku kuhinju i provedite nezaboravan odmor u našem apartmanu! Pozdrav svima, ja…
Tajne otoka Krka, otkrijte virtualnom šetnjom?

Tajne otoka Krka, otkrijte virtualnom šetnjom?

Kako otkriti tajne otoka Krka virtualnom šetnjom? Virtualna šetnja otokom može pomoći u pronalasku idealnog smještaja, tajne plaž- i mnogih…

Kontakt

Za sva dodatna pitanja i informacije kontaktirajte nas putem naše kontakt forme.