Logo bijeli

Kućna pravila

Dragi gosti!

Odmor provodite u privatnoj kući za odmor. Uložili smo puno truda u njezino uređenje i nadamo se da ćete imati prekrasan i opuštajući odmor.

Navedeni kućni red ima za cilj osigurati skladan boravak. Također smo naveli neka pravila za koja se nadamo da ćete ih razumjeti i poštivati. Pravilnim odnosom prema stanu pomoći ćete nam i u budućnosti da Vam između ostalog osiguramo lijepo mjesto za odmor.

A1 naslovna

Ukoliko Vam nešto nedostaje u objektu ili Vam je potrebna pomoć, obratite nam se s povjerenjem. Sve stvari koje se nalaze u apartmanu ili na balkonu, ili mu pripadaju, mogu i trebaju koristiti gosti. Pažljivo postupajte s cijelim objektom i inventarom. Također vas molimo da se i vaši suputnici pridržavaju istih uvjeta.

Imajte na umu da se posuđe vraća u ormare tek kada je čisto, isto vrijedi i za pribor za jelo, lonce i posuđe koje ste koristili.

Odvajanje otpada: Odvajamo plastiku, papir i preostali otpad. Kante za smeće nalaze se nasuprot ulaza.

Pušenje u našem apartmanu općenito nije dopušteno. Ali, pušenje je dozvoljeno na terasi!

Molimo ne bacajte higijenske proizvode ili ostatke u WC.

U interesu dobrosusjedstva molimo Vas da budete tihi od 22:00 do 7:00 sati i od 13:00 do 15:00 sati.

Nitko ne lomi stvari namjerno, ali slomiti nešto može se dogoditi svakome. Bilo bi nam drago da nam javite nastalu štetu i da je ne otkrijemo tek nakon Vašeg odlaska tijekom završnog čišćenja.

Prozori i vrata moraju biti zatvoreni prilikom izlaska iz stana kako bi se izbjegla šteta uzrokovana nevremenom. Prilikom izlaska iz apartmana također provjerite jesu li ugašena svjetla, televizija i klima uređaj – okolina i iznajmljivač će vam biti zahvalni na tome!

Stanodavac nije odgovoran za najmoprimčeve dragocjenosti. Uz troškove smještaja u cijenu najma uključena je posteljina, ručnici, kuhinjske krpe, sredstva za pranje posuđa i čišćenje te vreće za smeće.

Želimo Vam ugodan boravak, puno zabave, opuštanja i rekreacije.