Logo bijeli

Dobrodošli u apartman Carmen 2019 godine

Apartment

Dobrodošli u apartman Carmen 2019 godine

Vrlo smo ponosni što vam možemo predstaviti našu novu web stranicu. Nadamo se da ćete uživati. U svakom slučaju, otvoreni smo za sve vaše prijedloge.

Kuća Carmen sa 2 apartmana nalazi se u malom primorskom mjestu Soline. Udaljen je samo 300 metara od plaže. Ova kuća za odmor je mala, ali mogućnosti koje nudi su nevjerojatno brojne.

Na površini od oko 37 m², A2 apartman nudi spavaću sobu, dnevni boravak, kuhinju i kupaonicu. Stan je renoviran 2018. godine i novo namješten. U dnevnom boravku je krevet koji se može koristiti kao prostor za sjedenje, ali i kao mjesto za spavanje za dvije osobe nakon što se donji ležaj izvuče.

Ono što većina gostiju vidi kao prednost, kod nas je standardno. Zato nudimo set ručnika za svaku osobu, posteljinu, sapun, tablete za pranje posuđa, kuhinjske krpe i spužve, toaletni papir, svježe voće, bocu vode, drva za roštilj, suncobran i vrtni namještaj, lokalne karte s pješačkim i biciklističkim rutama bez dodatnih troškova za naše goste. Također organiziramo transfer do/od zračne luke te osobno dočekujemo naše goste uz piće dobrodošlice i mnoge druge sitnice koje mogu odmor učiniti lijepim i nezaboravnim.

Možete odmah provjeriti je li željeni termin još slobodan i rezervirati direktno ili poslati upit

Evo nekih općih informacija:
Soline je malo primorsko mjesto koje osim restorana na plaži, male trgovine i dva beach bara ima malo više od sadržaja. Priroda je stoga ovdje dobro očuvana i naši se gosti mogu opustiti u miru i tišini. Nije nevažno, prirodnim mirisom mora, lavande, ružmarina i sličnih mediteranskih biljaka osjećat ćete se preporođeno i izliječeno.

Lokalna plaža poznata je po ljekovitom blatu koje liječi bolove u zglobovima i kostima. Špilja Biserjuka udaljena je samo 5 km i zasigurno će oduševiti posjetitelje svojim atraktivnim stalaktitima.

Lijepo uređene staze jednostavno mame sve ljubitelje planinarenja i biciklizma na vožnju i planinarenje. Naša uvala Soline savršeno je mjesto za ljubitelje surfanja na vodi.

Najnovije objave

Nekretnine na otoku Krku - vaš novi idealan dom

Nekretnine na otoku Krku - vaš novi idealan dom

Nekretnine na otoku Krku  – pronađite vaš novi idealan dom Dobrodošli na otok Krk – dragulj Jadranskog mora i destinacija…
Branje šparoga na otoku Krku: moje osobno iskustvo

Branje šparoga na otoku Krku: moje osobno iskustvo

Branje šparoga na otoku Krku – doživite autentičnu mediteransku kuhinju i provedite nezaboravan odmor u našem apartmanu! Pozdrav svima, ja…
Tajne otoka Krka, otkrijte virtualnom šetnjom?

Tajne otoka Krka, otkrijte virtualnom šetnjom?

Kako otkriti tajne otoka Krka virtualnom šetnjom? Virtualna šetnja otokom može pomoći u pronalasku idealnog smještaja, tajne plaž- i mnogih…

Kontakt

Za sva dodatna pitanja i informacije kontaktirajte nas putem naše kontakt forme.